Ondernemers van het Jaar Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren en links van hen de winnaar van de Rabo Talent Award  Tom van Dalen van het gelijknamige infra en milieubedrijf. Beide prijzen werden in een bomvolle theaterkerk in Bemmel toegewezen na een stemming onder bezoekende ondernemers uit Lingewaard en Overbetuwe.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemers van het Jaar Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren en links van hen de winnaar van de Rabo Talent Award Tom van Dalen van het gelijknamige infra en milieubedrijf. Beide prijzen werden in een bomvolle theaterkerk in Bemmel toegewezen na een stemming onder bezoekende ondernemers uit Lingewaard en Overbetuwe. © Erik van 't Hullenaar

Koeltrans Angeren Betuws Ondernemer van het jaar

BEMMEL - Günther Maters en Linda Kuipers van Koeltrans Angeren zijn Betuws ondernemer van het jaar. De leden van Betuwe Onderneemt Beter (BOB) kozen hen maandagavond per sms in de Theaterkerk in Bemmel tot winnaar van de ondernemersprijs voor 2019. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe