Impressie kunstwerk Huessense Zwaon als die in de donkere uren met led is verlicht en voor een aantal Huissenaren permanent te zien is.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie kunstwerk Huessense Zwaon als die in de donkere uren met led is verlicht en voor een aantal Huissenaren permanent te zien is. © eigen artist impression

Kunstwerk Huessense Zwaon op voorhand omstreden: ‘Mijn uitzicht wordt verpest’

HUISSEN - Te duur en op de verkeerde plek: het voorgenomen kunstwerk Huessense Zwaon, dat nabij de rotonde Molsweg-Stadswal moet komen, krijgt niet alleen de handen op elkaar maar roept ook weerstand op. Een petitie tegen het plan kreeg in twee dagen tijd al meer dan tweehonderd handtekeningen. 

6 reacties

 • Esther Boekhorst

  1 jaar geleden
  De Huissenaren die dit mooi vinden zijn stuk voor stuk bedwelmd met het "Huissen mot Huissen blieve" virus.. praten Huissens, noemen mensen die er niet geboren zijn import, en stemmen alleen op Huissense volksvertegenwoordigers. Ook als ze niet deugen. Ze raken euforisch van Huissense symbolen zoals vlaggen, beelden en liederen. Lekker samen en vooral niet kijken naar de echte wereld. Nu alleen nog een muur er omheen. (Oh wacht daar zijn ze mee bezig?!) En tol heffen. Pffff
 • G.H. Sanders

  2 jaar geleden
  Ik vind het wel mooi, de verlichting kunnen ze wat mij betreft weglaten.
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Mooi kunstwerk, beter dan een windmolen of zonneweide.
 • Ronald Rosbergen

  2 jaar geleden
  Wat een mooi kunstwerk licht en transparant. Wie kan daar nu tegen zijn.
 • Sjors Boymans

  2 jaar geleden
  Het maakt toch niet meer uit wat je hier doet er zijn altijd mensen tegen. Sommige mensen zijn blijkbaar overal tegen en willen geen enkele verandering. En ja alles wat je bouwt of doet is er altijd wel iemand die er last van heeft misschien krijgen die mensen tegenwoordig iets teveel aandacht. En lijkt het net alsof iedereen tegen is.