Labradoodles Bono en Floortje krijgen gezelschap

Betuwenaren,,De honden waren eigenlijk het idee van mijn vrouw, die heeft een hondentrimsalon”, zegt Peter Onstein (53) uit Bemmel lachend. Aan zijn zijde zitten de labradoodles Bono (3) en Floortje (1). 

Toch blijkt Onstein meer van de beesten te houden dan hij in eerste instantie toe wil geven: ,,Ik laat ze graag uit hoor. Het zijn knuffelbare beesten met nul agressie. Er is zelfs een derde op komst!”

Behalve met de honden is Onstein vooral bezig met zijn stukadoorsbedrijf Ambachtstuc, voetbalt hij in een seniorenteam en is hij scheidsrechter bij de plaatselijke volleybal- en voetbalclub. 

Dat laatste is een lastige taak. ,,Als scheids krijg je tegenwoordig soms van alles over je heen. Maar daar moet je gewoon boven staan”, vertelt hij nuchter. ,,Ik doe het met plezier.”

Volledig scherm
Peter Onstein (53) met labradoodles Bono (3) en Floortje (1) uit Bemmel. Foto: Gerard Burgers © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe