De schade aan het betrokken voertuig op de A325.
Volledig scherm
De schade aan het betrokken voertuig op de A325. © Politie Lingewaard

‘Levensgevaarlijk’: bestuurder Mercedes snijdt vlak voor afrit BMW af op A325

RESSEN - Een bestuurder van een BMW is donderdagavond op de A325 afgesneden door een automobilist in een grijze Mercedes. De Mercedes-bestuurder schoot bij de afrit naar de A15 op het laatste moment voor de BMW langs en vervolgende zijn weg richting Arnhem. Het leidde tot een ongeluk.  

De politie noemt het rijgedrag ‘levensgevaarlijk'. Door het onverwachte manoeuvre van de Mercedes, moest de bestuurder van de BMW noodgedwongen uitwijken. Hij verloor de macht over het stuur en kwam tegen een zogeheten ‘rimob’ aan: een beveiligingsconstructie die je doorgaans ziet langs de berm van snelwegen. 

Het slachtoffer bleef ongedeerd. Wel liep de wagen veel schade op. De BMW-bestuurder heeft aangifte gedaan bij de politie. Dit omdat de automobilist in de Mercedes doorreed na het ongeluk. 

De situatie op de A325 waar het ongeluk gebeurde.
Volledig scherm
De situatie op de A325 waar het ongeluk gebeurde. © Politie Lingewaard

Omstanders zagen het ongeluk gebeuren en verleenden het slachtoffer hulp. De politie Lingewaard is nog wel op zoek naar meer getuigen die iets kunnen zeggen over wat er gebeurd is. Wie tips of beelden heeft van het incident op de snelweg, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. 

Betuwe