Luierzak in luieremmer
Volledig scherm
PREMIUM
Luierzak in luieremmer © dg

Lingewaard moet nog erg wennen aan luierinzameling

AnalyseHUISSEN/BEMMEL/GENDT - Lingewaard worstelt nog met de separate inzameling van luiers. Enerzijds  zoekt de gemeente nog naar finetuning - zoals bakken vaker legen en meer plekken om zakken uit te delen - anderzijds moeten de inwoners ook nog erg wennen aan het nieuwe systeem.

5 reacties

 • Peter Van Brakel

  2 jaar geleden
  Helemaal gelijk piet. Het is werkelijk belachelijk. En die zeggen dat ze de kliko niet vol krijgen leven waarschijnlijk van de lucht. 
 • erik

  2 jaar geleden
  Eens! Ik ben voor eens in de 6 weken ophalen; haal ik precies. Maar helaas dat wordt 2 weken vuilnis bewaren of het volle pond dokken. Eigenlijk wordt je gewoon een oor aangenaaid. #nep-diftar
 • Joosten

  2 jaar geleden
  Inderdaad goed scheiden en dus ook je luiers apart inleveren. Dat scheelt een hoop ruimte in je container. Niet zeuren dat er zo weinig opgehaald wordt. Minder afval produceren. Denk aan de toekomst!
 • Wilma

  2 jaar geleden
  Als je je afval goed scheidt, dan krijg je je restafvalcontainer nauwelijks vol. Piet heeft wel gelijk over het zwerfafval. Hoe duurder het ledigen van de container, hoe groter de kans op zwerfafval.
 • piet janssen

  2 jaar geleden
  Één maal per maand het restafval ophalen is een veel groter probleem! Wat te doen als die vol is en ze komen pas over 2 weken legen? Dan moet Lingewaard niet klagen over zwerfafval, daar ben ik bang voor dat mensen gaan dumpen!

Betuwe