Aan de Doornenburgse Rijndijk ontplofte een drugslab.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Doornenburgse Rijndijk ontplofte een drugslab. © Erik van 't Hullenaar

Lingewaard overweegt sluiten woning naast drugslab aan Rijndijk

DOORNENBURG - De ontploffing van een drugslab aan de Doornenburgse Rijndijk heeft mogelijk grote gevolgen voor de eigenaar van de schuur. De gemeente Lingewaard overweegt namelijk niet alleen de (verhuurde) schuur, maar ook de woning aan de Doornenburgse Rijndijk te sluiten. 

3 reacties

 • Toeschouwer

  2 jaar geleden
  Nee zo simpel is dat niet. De huurder heeft dan wel de verplichting om de verhuurder toe te laten voor onderhoud of reparaties maar als de huurder daar niet aan mee wil werken kun je alleen nog naar de rechter. Maar dan wel eerst in gebreke stellen, deurwaarder etc. Je mag niet naar binnen tegen de wil van de huurder tenzij het is omdat er acuut gevaar is voor het pand, bv bij brand (ja dan wel...), storm, lekkage. Zoals de advocaat al aangeeft: ga je toch naar binnen als verhuurder dan ben je strafbaar. Heb je zware jongens als huurder dan sta je dus behoorlijk machteloos.
 • Ook

  2 jaar geleden
  Advocaat VRAKKING klinkt als een beschermer van drugsproducenten als ik deze woorden van hem lees. 
 • ber

  2 jaar geleden
  Je kunt als verhuurder natuurlijk altijd in die schuur komen voor (periodiek) onderhoud en inspectie van zaken, een huurder is verplicht om je daarvoor binnen te laten..Waar een wil is, is een weg...
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Betuwe