Pannenhuis-II, deze week exact zes jaar geleden. Inmiddels zijn vrijwel alle bedrijfspercelen aan de man gebracht.
Volledig scherm
Pannenhuis-II, deze week exact zes jaar geleden. Inmiddels zijn vrijwel alle bedrijfspercelen aan de man gebracht. © Erik van 't Hullenaar

Lingewaard zoekt plek voor meer bedrijventerreinen

HUISSEN/ BEMMEL Lingewaard gaat de komende maanden uitzoeken waar nog nieuwe bedrijventerreinen kunnen komen. De gemeente denkt dat anders binnen enkele jaren er geen percelen voor ondernemers meer zijn.

3 reacties

 • Vakantie

  1 jaar geleden
  Weer een beetje luchtverondreininging er bij. O ja ook nog werk
 • Chris

  1 jaar geleden
  U kunt tegen die tijd toch ook gewoon 'Nee' verkopen aan ondernemers mevrouw Witjes? Of gaat u er ook voor zorgen dat landbouwgrond veel te goedkoop verandert in lelijke bedrijventerreinen? Dat hebben ze in Overbetuwe ook gedaan. Veel inwoners daar realiseren zich nu pas dat dit niet meer kan worden teruggedraaid.
 • Harrie

  1 jaar geleden
  klinkt mooi, maar helaas nauwelijks echte groei van werkgelegenheid waar het de gemeente om zou moeten gaan. De kunstmatig lage rentestand zorgt dat ondernemers die nu nog huren de stap maken naar een nieuwbouwpand. Het oude pand komt vaak leeg te staan. Een ander deel betreft beleggers (lees; mensen met teveel centen die op de bank niets opbrengen) die op de gok maar bedrijfsverzamelgebouwen neerzetten en of de samenleving daar nou zo blij mee moet zijn: jaren later mogen de wiethokken en druglabs opgeruimd worden.
 1. Zeker 53 doden bij busongeluk in Kameroen
  Play

  Zeker 53 doden bij busongeluk in Kameroen

 2. Culturele sector kijkt uit naar dag dat podia weer opengaan
  Play

  Culturele sector kijkt uit naar dag dat podia weer opengaan

Betuwe