Liza du Pré bij De Sprok. ,,Ik ga gewoon verder en daarom staat het gebouw sinds vorige week in de steigers om gerenoveerd te worden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Liza du Pré bij De Sprok. ,,Ik ga gewoon verder en daarom staat het gebouw sinds vorige week in de steigers om gerenoveerd te worden.” © Gerard Burgers

Liza hakt de knoop door: horecazaak De Sprok aan de Waal is níet te koop en gaat níet plat

BEMMEL/ LENT - De Sprok op de grens van Bemmel en Lent blijft gewoon horeca. Plannen voor sloop en appartementenbouw zijn definitief van de baan.

2 reacties

 • Jan Peters

  2 maanden geleden
  Vind het knap, dat je ondanks al de tegenslag, door gaat met Sprok, ondanks alles. Pluimpje waard, Liza. Ben er ooit getrouwd, dus bekend terrein, woonde vlakbij in de Steltestraat. Succes verder met het ondernemen.
 • Joris Driepinter

  2 maanden geleden
  Een prachtige plek, met een prachtige uitspanning. Goed nieuws dat dit voor de stad en omstreken behouden blijft.
 1. ‘Voor nabestaanden is vermist zijn erger dan dood zijn’; berging vliegtuigwrak aanleiding voor lesmateriaal
  PREMIUM

  ‘Voor nabestaan­den is vermist zijn erger dan dood zijn’; berging vliegtuig­wrak aanleiding voor lesmateri­aal

  ANGEREN - De berging van het lichaam van een vermist Duits oorlogsslachtoffer grijpt burgemeester Nelly Kalfs aan om scholieren de impact van de oorlog voor de gemeente Lingewaard duidelijk te maken. ,,We laten lesmateriaal maken aan de hand van verhalen van ooggetuigen en opgravingen hier in de buurt om de leerlingen op een andere manier het grote verhaal te verhaal te vertellen; het belang van herdenken en de kwetsbaarheid van de vrijheid."

Betuwe