Een terras op archiefbeeld. Zo kan het dus voorlopig niet. ‘Kroegbazen worden gek van de regeltjes die moeten worden nageleefd, compleet met intakegesprekken, reserveringen voor tafeltjes en afspraken in tijdvakken.’
Volledig scherm
PREMIUM
Een terras op archiefbeeld. Zo kan het dus voorlopig niet. ‘Kroegbazen worden gek van de regeltjes die moeten worden nageleefd, compleet met intakegesprekken, reserveringen voor tafeltjes en afspraken in tijdvakken.’ © RV

Maandag breekt de hel los, want dan gaat voor uitgedroogde kelen de hemel open

Column BinnendijksEr is deze zomer bij gebrek aan buitenland amper ruimte voor enige vliegschaamte. In plaats daarvan geniet ik stiekem in mijn tuintje van de geneugten van de opwarming van onze aarde. 

3 reacties

 • elco

  7 maanden geleden
  Gewoon thuis blijven drinken en genieten. Want 3 euro voor een biertje is een beetje overdreven. De helft is meer dan genoeg. Het was vroeger 1 gulden.  
 • Sesmarias

  8 maanden geleden
  Beetje overdreven Joop. Het kan ook gewoon gezellig zijn en ja ook met maatregelen. We zullen toch met zn allen de Corona te boven moeten komen. Wees gerust , de terrasganger is echt niet uitgedroogd hoor. Achter in de tuin en balkon smaakte wijn en bier ook goed.
 • Theo42

  8 maanden geleden
  “Maandag breekt de hel los, want dan gaat voor uitgedroogde kelen de hemel open.” Ik wist niet wat ik vanmorgen las. Zoveel bombastische sensatie, daar drink ik nu al een pilsje op in de vroege ochtend.
 1. Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig
  Play

  Rutte: scholen eerder open dan 8 februari wordt lastig

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Betuwe