Scholieren van het Lyceum Elst en Westeraam krijgen gymlessen op De Pas, met rechts het veld waar die lessen in de wintermaanden in een opblaashal gegeven moeten gaan worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Scholieren van het Lyceum Elst en Westeraam krijgen gymlessen op De Pas, met rechts het veld waar die lessen in de wintermaanden in een opblaashal gegeven moeten gaan worden. © Rolf Hensel

Mag Sportpark de Pas een ‘opblaashal’ plaatsen? De rechter bepaalt

ELST -  De rechtbank in Utrecht buigt zich komende week over het al dan niet mogen plaatsen van een opblaashal op Sportpark De Pas. Omwonenden zijn tegen, maar zij hielden deze week hun kruit droog bij de zitting van de bezwaarcommissie in Overbetuwe.

0 reacties

  1. Railterminal kansrijker met minister Van der Wal? ‘Ze is van de vroem, vroem, doorrijden’
    PREMIUM
    4

    Railtermi­nal kansrijker met minister Van der Wal? ‘Ze is van de vroem, vroem, doorrijden’

    REETH - Christianne van der Wal was als gedeputeerde van Gelderland een vurig voorstander van de vestiging van een railterminal bij Reeth. In het nieuwe kabinet wordt ze namens de VVD minister voor Natuur en Stikstof. Laat dat laatste nou net een flinke hindernis vormen voor bouwprojecten. Dat roept de vraag op of de kansen voor de Railterminal Gelderland onder haar bewind toe- of juist afnemen.

Betuwe