Volledig scherm
De politie gisteravond bij de villa in Bemmel na het schietincident. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink

Man (28) gewond bij schietpartij bij villa Bemmel, twee arrestaties

BEMMEL - Een 28-jarige man is gisteravond gewond geraakt bij een schietpartij bij een villa in Bemmel. De politie heeft een 21-jarige man uit Bemmel en een 49-jarige vrouw aangehouden als verdachten.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. 

De schietpartij vond plaats bij een villa aan de Kattenleger tussen Bemmel en de snelweg A325. De vrouw werd hier gearresteerd, de 21-jarige werd vanochtend aangehouden. Bij het onderzoek werden ook twee hennepkwekerijen en vuurwapens gevonden.

Volgens de politie lijkt het erop dat de aanleiding voor het incident 'in de relationele sfeer' ligt. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Volle bak in de speeltuin

    Volle bak in de speeltuin

    HULHUIZEN - Pasen mag dan achter de rug zijn, voor (Basis)schoolgaand Nederland is de Paasvakantie net begonnen. Met mooi weer ook nog eens, wat voor topdrukte zorgt in musea, vakantieparken en dichter bij huis speeltuinen. In het buurtschap Hulhuizen staat één van de grotere in deze regio en daar is het bij de meeste speeltoestellen dringen geblazen. Met ouders, opa's en oma's lekker in het zonnetje op de bankjes gaan de kinderen helemaal los op de schommels, glijbanen, loopwielen en andere attracties. En al spelend blijkt er dan altijd meer ruimte op zo'n speeltoestel te zijn dan eigenlijk de bedoeling is. Regels zijn er voor volwassenen en bij een eventuele noodlanding zorgen zand, gras en rubberen vloeren voor een zachte landing.

Betuwe