Volledig scherm
De politie gisteravond bij de villa in Bemmel na het schietincident. © Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink

Man (28) gewond bij schietpartij bij villa Bemmel, twee arrestaties

BEMMEL - Een 28-jarige man is gisteravond gewond geraakt bij een schietpartij bij een villa in Bemmel. De politie heeft een 21-jarige man uit Bemmel en een 49-jarige vrouw aangehouden als verdachten.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. 

De schietpartij vond plaats bij een villa aan de Kattenleger tussen Bemmel en de snelweg A325. De vrouw werd hier gearresteerd, de 21-jarige werd vanochtend aangehouden. Bij het onderzoek werden ook twee hennepkwekerijen en vuurwapens gevonden.

Volgens de politie lijkt het erop dat de aanleiding voor het incident 'in de relationele sfeer' ligt. 

Tip, aanvulling of correctie? Stuur een berichtje via Facebook of Whatsapp ons: 06-13322268.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    ANGEREN/GENDT Wie in Angeren of Gendt woont en een goed idee heeft om het dorp of de wijk 'leuker of mooier' te maken, kan zijn plan indienen op lingewaarddoet.nl. Inwoners van beide dorpen kunnen vervolgens geld doneren voor het project dat ze het best vinden. Op alle adressen Gendt en Angeren, in totaal zo'n 4.000 huishoudens, valt daarvoor binnenkort een cheque van 7,50 euro op de mat. Een gebaar van de gemeente Lingewaard, die inwonersinitiatieven wil stimuleren met het project.

Betuwe