'Man die aanslag op gemeentehuis pleegde was 59-jarige Hans van M.'

videoBEMMEL/GENDT - De man die afgelopen nacht met een auto in het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel reed, is volgens niet-bevestigde berichten de 59-jarige Hans van M.. De man, die van beroep vrachtwagenchauffeur was, komt oorspronkelijk uit Gendt en was al langer bekend bij zorginstanties. 

9 reacties

 • Volger

  3 jaar geleden
  Grote vraag is, wie hier verantwoordelijkheid voor had kunnen voorvoelen...De man was al jaren bekend bij de gemeente. Dus rijst de vraag: hoe acteert de gemeente naar probleem "gevallen", : Doorverwijzen:Is niet onze taak".  Hoop dat de gemeente hiervan leert!
 • Volger

  3 jaar geleden
  Het blijft een complex vraagstuk, de transitie is 1 groot gedrocht. Gemeente ambtenaren die vooral procedures volgen en reactief ipv inhoudelijk ad slag gaan met mensen die aandacht vragen in onze samenleving. Ik heb geen enkele twijfel over de goede bedoeling, wel over de deskundigheid en samenwerkingsgerichtheid met andere organisaties. Weet uit eigen ervaring, dat de gemeente Lingewaard, het hoogst scoort in mis inschatting, onvoldoende samenwerking zoekt met hulpverleningsorganisaties en een ster is in het doorsluizen van het probleem naar anderen. 
 • Erwin Labijt

  3 jaar geleden
  In mijn herinnering staat het moment gegrift dat wij als tieners in wanhoop de burgemeester van Gendt opbelden met de vraag hoe laat de pot op tafel komt omdat de sociale dienst onze moeder slecht bejegende en laks was met het betalen van de bijstandsuitkering aan ons gezin en. De toestand van mensen aan de onderkant van de samenleving is nog om wanhopig te worden. Voor de laagstbetaalden en kansloze mensen op de arbeidsmarkt met een uitkering maken de instanties het leven enorm stressvol. Wij werden dan wel niet gek maar het voelde levensbedreigend. En misschien ook voor deze mens?
 • F6n

  3 jaar geleden
  Dat iemand serieuze klachten heeft betekent niet dat daardoor ieder gedrag geoorloofd is. Het is vooral triest.
 • SRB

  3 jaar geleden
  Wauw, een normale Nederlandse naam. Dat levert waarschijnlijk 79% minder reacties op dan gebruikelijk. Want de gemiddelde DG-reaguurder heeft nu geen reden om weer eens schande te spreken over een bepaald volk en een bepaalde cultuur :D
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Betuwe