Offroad file rijden met landrovers in Huissen. Foto: Rolf Hensel.
Volledig scherm
PREMIUM
Offroad file rijden met landrovers in Huissen. Foto: Rolf Hensel. © Rolf Hensel

Met landrovers in Huissen heerlijk buiten de paden rijden

HUISSEN - Heel veel zand, modder, een voorzichtig herfstzonnetje en 130 ronkende Landrovers. Naast het bedrijventerrein bij het Looveer in Huissen vindt deze zondag voor het eerst een Landrover-evenement plaats. De uiterwaarden van de Rijn blijken uitermate geschikt voor een offroad-challenge, vinden zowel de organisatie (Landroverclub) als deelnemers.

8 reacties

 • Elias

  3 jaar geleden
  Onbegrijpelijk dat met zulke machines door natuurgebied gejakkerd mag worden, puur & alleen voor entertainment. De ondergrond en omgeving, flora en fauna, worden hiermee verstoord en beschadigd. Het wordt tijd dat we als samenleving een nieuwe moraal voor de omgang met onze natuurlijke omgeving ontwikkelen. Zonder redelijk doel zou er geen schade toegebracht mogen worden.
 • Geert kolks

  3 jaar geleden
  Wat een onzinnige energieverspilling.
 • Scherpschutter

  3 jaar geleden
  Het zogenaamd 'slechte' milieu waar we nu in leven, hebben uw opa, oma, vader en moeder blijkbaar al verpest. Het milieu en uw toekomst u liet ze koud !?
 • Scherpschutter

  3 jaar geleden
  Het leuke is; ikzelf rij al tientallen jaren Range Rover (elke 3 jaar een nieuwe) waar ik hartstikke blij mee ben en ik mag in elke stad, in elk land gewoon rijden. Zo slecht zijn die Land-Rovers niet voor het milieu hoor, niks slechter dan andere auto's. Helaas kan ik er niet bij zijn maar het lijkt me inderdaad een machtig mooi gezicht om die monsters te zien ploeteren. 
 • IkWeetHet

  3 jaar geleden
  Het milieu en de toekomst voor uw kinderen laten u koud?

Betuwe