Pim Scheperkamp wil het extra vloeroppervlak vooral gebruiken voor meer versproducten in zijn Jumbo te Bemmel.
Volledig scherm
PREMIUM
Pim Scheperkamp wil het extra vloeroppervlak vooral gebruiken voor meer versproducten in zijn Jumbo te Bemmel. © Venema Media

Minder leegstand in Bemmel na winkelruil en -verbouwing

BEMMEL - Het Bemmelse centrum wordt verlost van enkele leegstaande winkelruimtes dankzij een verhuizing en een flinke uitbreiding van twee zaken.

3 reacties

 • Petra van Kerkhof

  2 maanden geleden
  jammer van de Rabobank dat wat een mooie locatie voor een grote winkel of meerdere kleine, nee we zetten er een fitness en fysio in die overal genoeg te vinden zijn ;- (
 • Anneke Dijk

  2 maanden geleden
  Best leuk hoor die enorme supermarkten die alles hebben. Maar vroeger voordat we supermarkten hadden waren er overal buurtwinkels waar de mensen nog contact met elkaar hadden en niet alles wat je kocht geregistreerd moest worden. Als de bakker, slager, groenteboer weer terug zouden komen was de winkelstraat weer gevuld en hadden we ook geen fabrieksvoer hoeven eten waarvan we niet eens weten wat er in zit.
 • Klaas Houthakker

  2 maanden geleden
  Deze dorpen hebben gewoon te weinig te bieden voor winkels. Arnhem en Nijmegen op een steenworp afstand, met een veelvoud aan kledingwinkels bijvoorbeeld. Ik zou er niet te hard op rekenen dat er meer winkels komen, die het vervolgens ook echt gaan volhouden. Winkeltjes komen en gaan in deze dorpen.
 1. Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever op het terras dan een krat bier in het park'

 2. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

Betuwe