De situatie direct na het ongeval. De kruising staat bekend als 'moeilijk', vanwege de vele fietsers en de grote drukte op de Karstraat tussen enerzijds Huissen en de bedrijventerrein en anderzijds Bemmel en de A15.
Volledig scherm
PREMIUM
De situatie direct na het ongeval. De kruising staat bekend als 'moeilijk', vanwege de vele fietsers en de grote drukte op de Karstraat tussen enerzijds Huissen en de bedrijventerrein en anderzijds Bemmel en de A15. © Persbureau Heitink

Moeder na fatale aanrijding Bemmel: ‘Op haar 31ste verjaardag stonden we in het crematorium’

BEMMEL/ DRIEL - Een nu 73-jarige Drielse die op 31 juli 2019 een 30-jarige scooterrijdster uit Bemmel op de kruising Karstraat-Lingewal doodreed, moet van het OM twee maanden haar rijbewijs inleveren en een boete van 750 euro betalen. 

12 reacties

 • Maxijazz

  3 maanden geleden
  HWat een onzin, er zijn meer mensen tussen de 25 en 55 die écht niet kunnen rijden, geen verkeersinzicht hebben, nachtblind zijn en dus in de winter al een gevaar op zich zijn, laks zijn, dat die groep nóg veel meer aandacht moet hebben. Zo'n punten rijbewijs werkt in Engeland héél goed. Zeg dan dat een dergelijk systeem voor iedereen geldt ipv groepen maken op basis van leeftijd. Bovendien was deze vrouw als ik het zo lees meer vlag en wimpel door jouw test gekomen dus wat zegt dat nou? Zo'n test is net zo'n moment opname als een ongeluk of een Coronatest.
 • Patries

  3 maanden geleden
  Een ongeluk is en blijft een ongeluk. Geen opzet, geen alcohol. 
 • Peter Van Brakel

  3 maanden geleden
  Nu de overheid  door het verhogen van de AOW leeftijd er mede verantwoordelijk voor is dat mensen langer auto blijven rijden is het een goed plan een zelfde rijbewijs in te voeren als voor startende bestuurders, three strikes out . Een jaarlijkse test in een simulator of een proeve van bekwaamheid zou geen gek idee zijn en dan niet of je alle regeltjes nog precies uit je hoofd weet of nog steeds volgens de rijschoolnorm rijd maar of je veilig en alert door het verkeer manoeuvreert. Auto rijden is een verworven vrijheid die niemand graag opgeeft, maar als het moet dan moet het.
 • Jan

  3 maanden geleden
  Hier was geen opzet bij. De veroorzaaktster zal dit ook haar hele leven niet meer vergeten.
 • Mart

  3 maanden geleden
  Lezen mensen,de moeder heeft levenslang gekregen door het verlies van haar kind, de bestuurster komt er vanaf met een flutstraf. Maar de meeste hebben dr oordeel al klaar voordat men het verhaal doorneemt. Ook hier
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Betuwe