Motorrijder zwaargewond bij botsing met auto op Nijverheidsstraat in Bemmel

Update/VideoBEMMEL - Bij een ongeval op de Nijverheidsstraat in Bemmel is dinsdagavond rond 21.30 uur een motorrijder zwaargewond geraakt. Dat gebeurde toen zij op bedrijventerrein Pannenhuis in botsing kwam met een personenauto.

Het slachtoffer is door een per helikopter ingevlogen trauma-arts geholpen en heeft waarschijnlijk een gecompliceerde beenbreuk. Zij is naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht.

De bestuurder van de auto raakte lichtgewond aan zijn arm.

De toedracht van het ongeval is onduidelijk. Het ongeluk gebeurde in een bochtje in de weg, ter hoogte van de kruising met de Weteringseweg. Mogelijk heeft een van de bestuurders deze bocht over het hoofd gezien en de andere bestuurder geraakt. De politie onderzoekt dat nog.

De motor is helemaal kapot, de auto is aan een zijkant zwaar beschadigd.

Volledig scherm
Een motorrijder en personenauto zijn in een bochtje in de Nijverheidstraat in Bemmel tegen elkaar gereden. © Dylan Jünemann / Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe