Motorrijder zwaargewond bij botsing met auto op Nijverheidsstraat in Bemmel

Update/VideoBEMMEL - Bij een ongeval op de Nijverheidsstraat in Bemmel is dinsdagavond rond 21.30 uur een motorrijder zwaargewond geraakt. Dat gebeurde toen zij op bedrijventerrein Pannenhuis in botsing kwam met een personenauto.

6 reacties

 • Wimpie

  3 jaar geleden
  Ik wens haar een voorspoedig herstel toe, en dat al haar wensen voor de toekomst mogen uitkomen.....
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  wij zijn de ouders..ze reed op het bochtje af verminderde vaart..toen kwam ineens die auto hard op haar af..hij sneed de bocht af.ze is er nog..de hele nacht geopereerd..en morgen mag ze weer..ze vergaat van de pijn...want er moet een nieuwe pin in haar bot van het been.hoe zou het met de arm van de bestuurder zijn?ze wilde motor-rij instructrice worden..maar of dat nu nog gaat lukken?
 • Toeschouwer

  3 jaar geleden
  De toedracht zal verder worden uitgezocht dus dan zal blijken of de layout van de weg er ook mee te maken heeft, maar dat zou me dan niets verbazen. Het is en blijft al jaren een krankjorum punt in deze weg en een restant van de oude veilinguitgang. Erg verwarrend en ik begrijp ook niet waarom die slinger er bij de laatste renovatie niet is uitgehaald. Heeft mogelijk te maken met eigendom van de uitritten ter plekke? 
 • molleke

  3 jaar geleden
  Het is ook een lekker rotbochtje daar...
 • Josje

  3 jaar geleden
  Dit punt is altijd zeer gevaarlijk het moest daar gewoon een keer mis gaan Personenauto’s vrachtwagens maar ook motoren rijden hier gewoon bom hard Wij zitten daar bovenop en hebben ons vaak afgevraagd hoe het kan dat dit al zolang goed is gegaan.