Muziek moet het winkelhart van Huissen aantrekkelijker maken voor klanten.
Volledig scherm
PREMIUM
Muziek moet het winkelhart van Huissen aantrekkelijker maken voor klanten. © Erik van 't Hullenaar

Muziek moet Huissense winkelstraten aantrekkelijker gaan maken

HUISSEN - De Ondernemersvereniging Huissen wil de beleving van klanten in het centrum vergroten. Zo willen de winkeliers dat er muziek in de winkelstraten klinkt op bijvoorbeeld koopzondagen, feestdagen en tijdens evenementen waarop de winkels geopend zijn.

3 reacties

 • Martijn

  2 jaar geleden
  Muziek is geen heilig middel, maar daar is dat 'ding met apart dak' op de markt toch voor, voor live muziek? Doe daar wat mee op die dagen en voorzie in een goed lopend terras met horeca en de mensen blijven wel. Maar willekeurig onaantrekkelijke muziek uit boxen zal het niet worden als je mensen wil behouden. Veel diverse winkels met goede aankleding en wat te beleven zal meer helpen.
 • roberto

  2 jaar geleden
  Men bedoelt "background music" rustgevende achtergrond muziek zoals dat klinkt in 4 sterren hotels.
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Muziek in de winkelstraat...?   nodig wat Roemeense straat muzikanten uit...die spelen iedere dag , iedere keer...het zelfde liedje....wat zal de winkelstraat daar van op knappen...?    (niet dus )   in sommige steden is het zo erg...dat waar dit soort ,,artiesten,, op treed... er geen hond meer komt...!  dus muziek in een winkelstraat...?  niet iedereen is hier van gecharmeerd...net als soms aan de telefoon als je in de wacht word gezet...een irritant wacht--muziekje......dus ik zou zeggen.... bezint eer ge begint...!

Betuwe