Een luchtfoto van Haalderen. Dwars door het dorp loopt de Van der Mondeweg. Onderin de foto is een deel van de Waaldijk te zien. Het nieuwbouwproject moet aan de westkant van Haalderen komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een luchtfoto van Haalderen. Dwars door het dorp loopt de Van der Mondeweg. Onderin de foto is een deel van de Waaldijk te zien. Het nieuwbouwproject moet aan de westkant van Haalderen komen. © Theo Peeters

Nieuwbouwproject voor 55 woningen in Haalderen vertraagd: ‘Verkeersveiligheid nog onvoldoende’

HAALDEREN - De komst van nieuwbouwwijk ’t Hof van Klein Baal, goed voor zo’n 55 koop- en huurwoningen in Haalderen, loopt vertraging op. Reden is dat omwonenden vrezen voor de verkeersveiligheid, nu de ontsluiting in plannen voor de wijk uitkomt op de Van der Mondeweg.

3 reacties

 • K Nijs

  2 maanden geleden
  Inderdaad Caroline Demon, deze wethouder Sluiter en LBL: zijn een ramp voor verkeersveiligheid. In alle kernen van lingewaard
 • Caroline Demon

  2 maanden geleden
  Inderdaad WBJ Roelofs. Hij is een zegen voor de transporteurs maar niet voor de inwoners van de kernen. Ook onbegrijpelijk dat we PVDA (Maarten van den Bos) nu niet horen. Tijdens de verkiezingen de mond vol van verkeersveiligheid maar nu hoor je hem niet meer. Het stoeltje (en de windmolens) zijn geregeld.
 • WBJ Roelofs

  2 maanden geleden
  Uit de berichten die afgelopen dagen in de Gelderlander stonden blijkt dat deze wethouder en verkeersveiligheid niet echt bij elkaar passen.