BAASis heeft in Huissen een eigen vleugel met vier transparante lokalen met een huiskameruitstraling en een leerplein met alle mogelijke zitgelegenheden, van een zitzak tot hoge tafels waar leerlingen tijdens het overleg gebruik kunnen maken van de minifiets.
Volledig scherm
PREMIUM
BAASis heeft in Huissen een eigen vleugel met vier transparante lokalen met een huiskameruitstraling en een leerplein met alle mogelijke zitgelegenheden, van een zitzak tot hoge tafels waar leerlingen tijdens het overleg gebruik kunnen maken van de minifiets. © Erik van 't Hullenaar

OBC Huissen kiest voor onderwijsaanpak BAASis die meer recht doet aan de leerlingen

HUISSEN - Voor vmbo-leerlingen die moeite hebben met leren, kent Over Betuwe College Huissen sinds kort het onderwijsconcept BAASis. In kleine groepen krijgen de scholieren gedurende de eerste twee jaar les in een speciaal voor dit onderwijs ingerichte vleugel van een team van acht docenten. BAASis is dinsdagmiddag officieel geopend door onderwijswethouder Helga Witjes.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe