Het afgesloten wandelpad achter de Germaan in Elst. Tussen de waterpartij en de Linge (links) is een woonwijk gepland. De bewoners van de huizen aan de rechterkant zijn daar niet blij mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het afgesloten wandelpad achter de Germaan in Elst. Tussen de waterpartij en de Linge (links) is een woonwijk gepland. De bewoners van de huizen aan de rechterkant zijn daar niet blij mee. © Erik van 't Hullenaar

Omwonenden maken zich zorgen, maar hadden ze nieuwbouw kunnen verwachten? Vier vragen over een hete kwestie in Elst

ELST - Dat mensen niet blij worden als het vrije uitzicht achter hun woning verdwijnt, is niet vreemd. Maar verrast zijn door bouwplannen is wel raar. Hoe zit dat bij het nieuwbouwplan Lingezicht, dat in Elst een doorn in het oog is van omwonenden?

3 reacties

 • S Schiltmans

  1 maand geleden
  @Wim van Mierlo; inderdaad een goede nuancering. Het artikel van gisteren heeft wel veel mensen de mogelijkheid geboden om het azijn flink te laten vloeien! Kan therapeutisch werken, misschien.
 • Wim van Mierlo

  1 maand geleden
  Goede nuancering van het artikel van gisteren. De kop van dat artikel was waarschijnlijk gebaseerd op een enkeling die er wel problemen mee heeft dat er gebouwd gaat worden ten noorden van de Ceintuurbaan. Wat ook wil helpen is op de site Ruimtelijkeplannen kijken dan zie je dat deze plannen al langere tijd bestaan.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  mooie locatie voor een woonwijk denk dat mensen daar graag zouden willen gaan wonen. wat de bestaande bouw betreft jammer dan je kunt niet alles hebben of krijgen.

Betuwe