Volledig scherm
PREMIUM
© Rechtspraak.nl

Onderzoek naar buitensporige winsten van Huissense zorgverlener

ARNHEM/HUISSEN - De Albero Zorggroep uit Huissen heeft mogelijk kosten in rekening gebracht voor zorg die niet geleverd is. Dat vermoeden leeft bij de gemeenten Arnhem en Lingewaard die een onderzoek instellen naar deze zorggroep en verschillende andere zorgbedrijven die hieronder vallen. 

De Albero Zorggroep is het bedrijf van Teun en Joke Kaptein uit Huissen. De voorloper van Albero, de Karmel Zorggroep, kwam in 2016 al in opspraak vanwege enorme winstuitkeringen die de Kapteins zichzelf toebedeelden. Die hoge winsten maakt de Albero Zorggroep nog steeds. Voor de gemeente Arnhem is dat reden om te onderzoeken of de ruim 4,2 miljoen euro, die sinds 2017 door de Albero Zorggroep en de daar onder vallende zorginstellingen zijn gedeclareerd, ook echt aan zorg zijn uitgegeven. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe