Rechtspraak.nl
Volledig scherm
PREMIUM
© Rechtspraak.nl

Onderzoek naar buitensporige winsten van Huissense zorgverlener

ARNHEM/HUISSEN - De Albero Zorggroep uit Huissen heeft mogelijk kosten in rekening gebracht voor zorg die niet geleverd is. Dat vermoeden leeft bij de gemeenten Arnhem en Lingewaard die een onderzoek instellen naar deze zorggroep en verschillende andere zorgbedrijven die hieronder vallen. 

12 reacties

 • Herman

  3 jaar geleden
  Soms kost de verpakking meer dan de inhoud...Dat moet je toch eens uitleggen wat dat te maken heeft met de verdenkingen richting de familie Kapteijn!
 • piet janssen

  3 jaar geleden
  Dit zijn de nadelen of voordelen als men de zorg privatiseert, wat de overheid heeft gedaan! Niemand maakt zich druk over zorgtoeslag, belastinggeld wat rechtstreeks aan zorgverzekeringen worden overgemaakt, miljoenen! Komt op hetzelfde neer, doen het volgens de regels, alleen wat er in Huissen gebeurd wordt niet geaccepteerd. Tenzij dat er fouten zijn gemaakt, maakt trouwens niet meer uit de naam van het bedrijf is al tegen de schandpaal gespijkerd
 • Joris

  3 jaar geleden
  Ik durf gerust te stellen dat het in 90% van de Zorginstellingen maar om één ding draait: groot geld !Hoe mooi de verhalen ook allemaal zijn, hoe goed ze ook voor de mensen zorgen zoals ze zelf zeggen... Het is gewoon geld binnenslepen... je hoeft maar gewoon met een bepaalde blik te kijken en je ziet het al...
 • Zeurpiet

  3 jaar geleden
  Totaal afkeuringswaardig gedrag! Een saillant detail zij doen in het klein wat de Menzis en andere zorgverleners in het groot doen.
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker....Dat het allemaal zomaar kan is toch moeilijk te begrijpen. Is men nu zo dom of is er opzet in het spel?