Prins Carnaval John Schilting (links op voorgrond) van De Wielewoalers uit Oosterhout bepaalt met Mark Zwitserloot waar de steek komt op de fonkelnieuwe prinsenwagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Carnaval John Schilting (links op voorgrond) van De Wielewoalers uit Oosterhout bepaalt met Mark Zwitserloot waar de steek komt op de fonkelnieuwe prinsenwagen. © Gerard Burgers

Onzekerheid in Betuwe over de carnavalsoptochten in 2023: ‘Hebben vriendengroepen er nog wel zin in?’

HUISSEN/ELST - Worden de carnavalsoptochten volgend jaar in de Betuwe na jaren van coronaleed groots en meeslepend of gaan ze tegenvallen? Bij verschillende carnavalsclubs is onduidelijk wie de handen uit de mouwen gaan steken voor het bouwen van praalwagens.

1 reactie

 • Beau van Eersel

  2 maanden geleden
  Mooi moment om het af te schaffen. Een mooi feestje in de zomer is veel leuker.
 1. De complimenten zijn voor Rijen, maar de punten voor TSC: ‘Als je hem er zelf niet inschiet, verdien je het ook niet’
  PREMIUM
  Tweede klasse D

  De complimen­ten zijn voor Rijen, maar de punten voor TSC: ‘Als je hem er zelf niet inschiet, verdien je het ook niet’

  Met een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Rijen blijft TSC in de achtervolging op de koppositie. De bezoekers kregen de beste kansen, maar verzuimden er een te maken. Aan de andere kant beschikken ze in Oosterhout sinds dit seizoen over de doelpunten van Bart Dirven. Zijn schot van afstand bleek uiteindelijk genoeg voor drie punten. ,,Als ik zo'n bal krijg, twijfel ik niet meer. Dan schiet ik hem binnen.”