Ooit lopen Joann en Wesselien samen

BetuwenarenDit is de eerste keer dat de 7-jarige Joann, die in Brabant woont, de Vierdaagse bewust meemaakt. Samen met haar Bemmelse oma Wesselien Hendriks (55) kijkt het meisje hoe het wandellegioen voorbij trekt. 

,,Zelf heb ik al zo’n vijftig jaar ervaring met het aanmoedigen”, zegt Hendriks lachend. ,,Het blijft een hele mooie happening.” Joann logeert een paar dagen bij haar oma, en er worden al plannen gesmeed. ,,We willen heel graag een keertje samen meelopen”, zegt Hendriks. ,,Dus we gaan maar eens met mama overleggen, wat die ervan vindt.” 

Joann zal nog even moeten wachten, tot ze 11 jaar is. Ze lijkt in ieder geval al besmet met het Vierdaagsevirus, én ze heeft al een hele verzameling souvenirtjes van militairen gekregen. ,,Volgend jaar kom ik weer!”

Volledig scherm
Wesselien Hendriks samen met Joann. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe