Op Valentijnsavond is in het dorpshuis in Angeren begonnen aan een serie activiteiten voor het 50-jarige bestaan, vertelt beheerder Simone Harmsen (in het midden).
Volledig scherm
PREMIUM
Op Valentijnsavond is in het dorpshuis in Angeren begonnen aan een serie activiteiten voor het 50-jarige bestaan, vertelt beheerder Simone Harmsen (in het midden). © Erik van 't Hullenaar

Op weg naar halve eeuwfeest elke maand een jubileumactiviteit in Dorpshuis Angeren

ANGEREN - Speciale jubileumactiviteiten moeten de vele honderden gebruikers van het jarige Dorpshuis Angeren dichter bij elkaar brengen. Het startsein voor het jubileumfeest werd gisteravond gegeven. Angeren liep uit voor een Valentijnsavond. 

Elke maand op weg naar een spetterend halve eeuwfeest op 21 november wordt er vanaf nu voor gelijksoortige groepen huurders een programma georganiseerd dat mogelijk leidt tot nieuwe activiteiten in het jaar 2021. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe