Overzichtsfoto van Caravanstalling Lingewaard.
Volledig scherm
PREMIUM
Overzichtsfoto van Caravanstalling Lingewaard. © Erik van 't Hullenaar

Ophef om ‘dreigbrief’ van caravanstalling: niet op tijd weg betekent extra kosten

BEMMEL - Onder gebruikers van Caravanstalling Lingewaard, die de deuren sluit, is verontwaardiging ontstaan over een brief van de stalling. Daarin wordt ‘gedreigd’ met hoge bedragen als de camper of caravan niet op tijd weg is. ‘Er wordt geen compassie en empathie getoond.’

7 reacties

 • Klaas de Houthakker

  1 maand geleden
  Zet die sleurhut gewoon op je eigen grond. En anders zijn er zat alternatieven om op vakantie te gaan.Hoe vaak gebruik je een caravan of camper nou per jaar.
 • harry de de Vries

  1 maand geleden
  och wees eens eerlijk de gemeente en vandalen dat zijn 2 handen op 1 buik komen overal mee weg en de volgende klus wordt alweer geregeld voor van dalen
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Henry, er kunnen niets eens huizen worden gebouwd denk dat er dan wel plaats is voor camperonderkomens? Beetje naïef.
 • Henry Ebbers

  1 maand geleden
  De gemeente stuurde iedereen die in de kassen stond naar VanDalen en nu moeten ze daar ook weer weg. De gemeente moet op de hoogte zijn geweest van de sloop. Het is ook belachelijk dat mensen soms meer dan 50km weg hun caravan moeten stallen. Dat moet toch binnen de gemeente mogelijk zijn.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  Heel vervelend voor deze kampeerders maar we hebben het over een zakelijke overeenkomst, en dan is ruim 7 maanden tevoren iets aankondingen in mijn optiek heel keurig. En enig druk in de vorm van kosten voor tijdig ophalen van de caravans is zakelijk ook volkomen logisch, anders duurt het jaren voor de stalling leeg is. Als je empathie wilt ervaren moet je samen een gespreksgroep beginnen.

Betuwe