Ouders Doornenburgse terreurverdachte schrikken zich rot

DOORNENBURG - De 43-jarige verdachte Vincent T. uit Doornenburg, die een terroristische aanslag op moslims zou hebben voorbereid, is geen gewelddadige man. Dat zegt zijn vader naar aanleiding van de arrestatie van zijn zoon, drie maanden geleden.

19 reacties

 • piet janssen

  4 jaar geleden
  Mijn kind doet niets, is een goede jongen, woont nog steeds bij ons, 43 jaar. Waar is het fout gegaan? Opvoeding, vrouw onvriendelijk, slacht onbekend, teveel tijd om na te denken, geen vrienden die hem recht hebben gezet, enz. Elke ouder zal zeggen, ze vertellen niet alles, zijn ze 20 jaar. Wat zeggen ze nog als ze 40 zijn en vrijgezel?
 • Ram

  4 jaar geleden
  Wat een hatelijke opmerking naar de mensen van Doornenburg. Zij zijn onder elkaar,voor elkaar en met elkaar. Mee eens of niet maar zo is het. Xenofobie is angst voor andere culturen. Het ergens niet mee eens zijn en er stappen tegen ondernemen zien we elke dag ,met geweld door o.a dierenbevrijdingsfront e.d. Hoe zou u dat dan willen noemen ?
 • Anton

  4 jaar geleden
  Het is inderdaad een kansenparel als je met je gefrustreerde hoofd nog op zolder woont bij je ouders met 43 jaar. Dan was ik ook gekke dingen gaan doen.
 • Peter Van Brakel

  4 jaar geleden
  Nee hoor wij in die dorpjes zijn niet xenofobisch noch racistisch, wel realistisch Ik zelf moet door ervaring en realiteitzin niets van Islam hebben, maar in tegenstelling tot die geloofsbroeders leg ik ze geen strobreedte in de weg.
 • A.M. Berben

  4 jaar geleden
  Dit soort reacties als van vader lees ik vrijwel wekelijks wanneer er weer ergens een crimineel of een andere verdachte wordt aangehouden, heel eerlijk geschreven voegen de uitlatingen van ouders zoals ook hier voor mij echt helemaal niets toe aan het beeld dat ik van zo'n zaak krijg.Wat mij betreft mogen dergelijke uitingen als van deze vader ook voortaan wel achterwege blijven.

Betuwe