Flip Franssen
Volledig scherm
PREMIUM
© Flip Franssen

Overlast motorrijders opnieuw aangekaart door dijkbewoners: ‘Dit kan zo niet doorgaan’

DOORNENBURG/ANGEREN - De overlast van grote groepen motorrijders staat weer op de Lingewaardse agenda. Dijkaanwonenden vragen bij de gemeenteraad aandacht, de VVD wil nieuw overleg.

12 reacties

 • Patrick Van Lieshout

  8 maanden geleden
  Zou eens tijd worden dat er ingegrepen wordt het wordt teveel
 • LBA Gerritsen

  10 maanden geleden
  Als we de dijken afsluiten rijden al die motoren door de dorpen. Die mensen zitten ook in hun tuin, waarschijnlijk in een kleinere tuin dan de dijkbewoners. Handhaven op de snelheid of te hard geluid. Laten we minder klagen en ieder hun plezier laten hebben.
 • Rino Rijder

  10 maanden geleden
  Opvallend: Gemeente Lingewaard heeft 46.000 inwoners. Een brief van een inwoner namens "diverse buren" brengt meteen een wethouder in actie en krijgt een Premium Podium. Nog opvallender: kennelijk mag ik die observatie niet delen.
 • P.A. Johannes

  10 maanden geleden
  Laten we niet alle motorrijders over één kam scheren de meeste motorrijders rijden zoals het hoort over onze dijken. En qua geluid volgens mij is wettelijk vastgesteld hoeveel db een motor maximaal mag maken laten ze hier maar op handhaven dan . Dan kunnen de meeste motorrijders heerlijk blijven toeren over onze dijken .
 • Gerrit Louter

  10 maanden geleden
  Er zijn nu eenmaal oudere motoren die meer lawaai maken dan hun nieuwere broeders , maar dat kan je niet zo maar oplossen met een andere uitlaat omdat dit door beperking van de uitlaat gassen , de motor kan beschadigen , bovendien zijn voor dit soort motoren , v.n choppers al decibel uitzonderingen op gesteld , en zijn de berijders hiervan meestal rustige rijders , de overlast zal dan ook worden veroorzaakt door de snelle jongens , met gillende motoren , en dat is gewoon een politie taak.

Betuwe