Volledig scherm
© Erik van 't Hullenaar

Oversteek RijnWaalpad met rotonde bij Bemmel valt slecht: ‘Slenkweg blijft knelpunt’

RESSEN/ BEMMEL - Het plan om een rotonde in de Ressensestraat bij Bemmel aan te leggen en daar een veilige oversteek voor fietsers op het RijnWaalpad te maken, valt niet goed bij de dorpsraad in Ressen, de wijkraad Bemmel-West en een deel van de Lingewaardse politiek.

4 reacties

 • null Houthakker

  5 dagen geleden
  @Henry: betaal jij dat even?
 • Henry Ebbers

  5 dagen geleden
  Het gaat bij Lingewaard niet over de veiligheid. Kijk maar eens wat ze met de karstraat gedaan hebben. Het was veel veiliger dan dat het nu is. Gewoon een tunnel is makkelijk en voor eens en altijd probleem opgelosd.
 • Rik Catau

  6 dagen geleden
  Ik heb heel wat keren op mijn speed-pedelec dit stukje gereden. De voorgestelde variant zou een verbetering zijn. M.n. het stukje weg tussen de Slenkweg en Ressensestraat is ongelukkig met een onoverzichtelijke uitrit aan de kant van de Ressensestraat en het oversteekpunt op de Ressensestraat. In de praktijk zie ik dat jan en alleman aftakt en via de Kerkenhofstraat afsnijdt. De westelijke variant is m.i. trouwens hoe dan ook beter en het kruisend busverkeer een non-issue.
 • jakob null

  6 dagen geleden
  Er was geld voor een tunneltje onder het Kattenleger naast de A325-er is meer dan genoeg geld voor vervuilende en ruimte vretende auto's. Waarom is het RijnWaalPad de F325 koppelen aan de A/N325 zo lastig ? Een tunneltje onder de Ressensestraat is voor iedereen veiliger en goedkoper dan voortdurend lapwerk...
 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Betuwe