Een medewerkster van Oogzorg Thijssen laat via het scherm de modellen zien die in de winkel niet aanwezig zijn. Louis Du Pré kijkt op afstand toe. Foto: Gerard Burgers.
Volledig scherm
PREMIUM
Een medewerkster van Oogzorg Thijssen laat via het scherm de modellen zien die in de winkel niet aanwezig zijn. Louis Du Pré kijkt op afstand toe. Foto: Gerard Burgers. © Gerard Burgers

Pilots in Lingewaard met online bestellen in speciaalzaken: ‘Ook de digitale klant binnenhouden’

BEMMEL/HUISSEN/GENDT - Speciaalzaken in Huissen, Bemmel en Gendt moeten ook proberen klanten te binden die heel snel hun heil zoeken op internet. Het nieuwe samenwerkingsverband Centrum Management Lingewaard (CML) bereidt voor elke kern een of meer pilots voor waardoor fysieke winkels beter in staat worden de digitaal georiënteerde klant aan zich te binden. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Betuwe