Volledig scherm
© ANP

Politie zoekt naar doorrijder op scooter na ongeluk in Bemmel

BEMMEL - De politie is op zoek naar een scooterrijder die donderdag is doorgereden na een ongeval op een fietspad dat parallel loopt aan de Papenstraat in Bemmel. Bij het ongeluk kwam een fietser ten val met verwondingen tot gevolg.

Het verlaten van de plek van een ongeval zonder gegevens door te geven is strafbaar, waarschuwt de politie. Die roept getuigen nu op zich te melden.

Het ongeval gebeurde tussen de Dijkstraat en de bushalte ter hoogte van het BP-tankstation in de richting van de Van Elkweg in Bemmel. De scooter die bij het ongeluk was betrokken, was er één van het merk Piaggio met een blauw kenteken, een glimmende zwarte kleur en een windscherm. De bestuurder zou een man tussen de zestien en twintig jaar oud zijn geweest. Hij droeg een zwarte jas.

Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe