Druglab ontmanteld aan Rijndijk in Doornenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Druglab ontmanteld aan Rijndijk in Doornenburg. © Erik van 't Hullenaar

Politiek: Lingewaard moet drugscriminelen stap voor zijn

BEMMEL - Ontplofte drugslabs met vrijkomend asbest, een door een schietincident ontdekt drugspand, drugsdumpingen in de natuur en grote risico's voor omwonenden. De Lingewaardse politiek is de drugsoverlast beu en hoopt dat de gemeente meer in kan zetten op het voorkomen van incidenten. ,,Nu lopen politie en gemeente te vaak achter criminelen aan.” 

6 reacties

 • DoctorIglo

  2 jaar geleden
  Als Justitie eens een keer een bedrag zoals verspild wordt aan de bestrijding van de cannabisteelt (een miljard euro?) zou uitgeven in de havens zouden er weinig 'doorgesnoven elementen' meer rondlopen in NL, die moeten iets anders verzinnen. Nieuwe wetten (zwaarder straffen) hoeft helemaal niet, begin eens met handhaven van de opiumwet, en begin bij de coke!
 • piet janssen

  2 jaar geleden
  Politiek wat kan die nou? Legalisatie is de enigste optie, is hebben teveel domme partijen die nog in de jaren vijftig leven! Is alleen met de belastingen gaan ze mee, het werkelijk leven blijft politiek! De ondergaan
 • Ram

  2 jaar geleden
  Berry blaast hoog van de toren ! Door toeval zijn deze boefjes gepakt. Kun je nagaan hoeveel kwekerijen en labs er in Lingewaard zijn. Lossen ze nooit op. Des te meer er geruimd word des te hoger de prijs van het product des te aantrekkelijker het product te maken ! Dus meer politie en meer boefjes. Het houdt elkaar mooi aan het werk en de belastingbetaler mag de knip  trekken ! Legalize !!!!
 • Ikk

  2 jaar geleden
  Kop boven het artikel klopt niet.Lingewaard wil drugcriminaliteit stap voor zijn.Maar hoe..... dat zullen ze wel eerst uitbesteden aan een bureau dat veel geld kost en dan tot de conclusie komen dat er geen geld is.
 • Duif

  2 jaar geleden
  In Lingewaard weten ze niet wat handhaven is. Dus dat kost klauwen met geld.
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Betuwe