Het fietspad langs de Linge vanuit Elst, waarvan de laatste meters iets zijn verlegd, voor de aantakking op de rotonde Karstraat/Nijverheidstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het fietspad langs de Linge vanuit Elst, waarvan de laatste meters iets zijn verlegd, voor de aantakking op de rotonde Karstraat/Nijverheidstraat. © dg

Provincie wil omstreden rotonde in Karstraat niet verder aanpassen; Bal ligt bij Lingewaard

BEMMEL/ HUISSEN/ HAALDEREN - Aan de betwiste rotonde Karstraat-Nijverheidstraat op de grens van Bemmel en Huissen wordt, wat de provincie Gelderland betreft, niet meer gesleuteld. Mocht Lingewaard het alsnog anders willen, dan moet de gemeente dat zelf maar betalen.

3 reacties

 • Vakantie

  2 maanden geleden
  De rotondes in Huissen zijn allemaal gevaarlijk fietspad zebrapad ligt er te dicht bij. Ja de snelheid dat je een rotonde nadert met gemotoriseerde voertuigen dat zal ook een probleem zijn. 
 • Josje

  2 maanden geleden
  Een levensgevaarlijke situatie is daar gemaakt!! En nu zijn ze niet thuis nu ze zich moeten verantwoorden met wat ze aangericht hebben!! Het is gewoon een schande 
 • erik

  2 maanden geleden
  Onbegrijpelijk, spelen met fiets-levens om prutsend Lingewaard onder druk te zetten. Neem je verantwoordelijkheid en pak dat gedrocht aan, levens gevaarlijk en functioneel niet kloppend. 
 1. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

 2. Bruls: 'Avondklok is zwaarste maatregel'
  Play

  Bruls: 'Avond­klok is zwaarste maatregel'

Betuwe