Mike (links) en Jim Cornelissen van restaurant Rijnzicht.
Volledig scherm
Mike (links) en Jim Cornelissen van restaurant Rijnzicht. © Erik van 't Hullenaar

Restaurant Rijnzicht in Doornenburg 'vondst van het jaar’ bij GaultMillau

DOORNENBURG - De prijs Ontdekking van het Jaar volgens de restaurantgids GaultMillau is naar Restaurant Rijnzicht in Doornenburg gegaan. De broers Mike en Jim Cornelissen staan hier aan het roer. Zij namen niet lang geleden de zaak van hun ouders over. 

5 reacties

 • Barry Aartsen

  4 jaar geleden
  Uitsmijters in overvloed in de gemeente lingewaard. Idem geldt dit voor eenvoudige menu’s. Keuze genoeg dus. Waarom mag een restaurant zich blijkbaar niet onderscheiden in aanbod en kwaliteit. Prachtig juist dat deze jongens gaan voor hun passie en droom te innoveren in smaakbeleving met hopelijk een bekroning door Michelin in de vorm van een ster in de toekomst. Ga zo door!
 • Tippie

  4 jaar geleden
  Vandaag groot artikel in de Gelderlander op de voorpagina grote foto kok met groot mes zonder koksmuts(Hygiëne) geen gezicht,niet herkenbaar als kok! Dan het elitaire artikel, wielrenners niet meer welkom om een uitsmijter te eten. Gaat uit het concept en de andere fietsers dan e-bikers? Die komen niet voor de rivierkreeft die men nu serveert! En dan te bedenken dat men is begonnen met een schipperscafé en later een regio restaurant voor feesten en partijen! Alle aandacht is nu alleen maar gericht op culinaire gidsen het halen van sterren! Waar blijft de betaalbaarheid en het eenvoudig menu?
 • Harrie

  4 jaar geleden
  Als je het concept niks vindt hoef je er niet naar toe te gaan natuurlijk. Ik- en velen met mij vinden het geweldig dat Lingewaardse ondernemers zich zo weten te profileren.
 • Iloegg

  4 jaar geleden
  Duur, ongezellig en smakeloos. Jammer dat dit gewaardeerd wordt met een prijs.
 • Leon Dekkers

  4 jaar geleden
  Terechte erkenning voor een top restaurant in Lingewaard! Gefeliciteerd!

Betuwe