Wendy Meyer van de Meulengraaf in één van de behandelkamers aan de Vierkampstraat in Huissen. Ze hoopt ook niet gevaccineerde klanten te kunnen blijven ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Meyer van de Meulengraaf in één van de behandelkamers aan de Vierkampstraat in Huissen. Ze hoopt ook niet gevaccineerde klanten te kunnen blijven ontvangen. © Gerard Burgers

Schoonheidsspecialiste Wendy ligt wakker van de nieuwe maatregelen: ‘Gevoel dat vrijheid in geding komt’

HUISSEN - Klanten weigeren omdat ze niet zijn gevaccineerd tegen corona. Schoonheidsspecialiste Wendy Meyer van de Meulengraaf uit Huissen ligt er wakker van. ‘Ik wil niet gedwongen worden om in de persoonlijke levenssfeer van anderen te treden.’

3 reacties

 • Joop de Oude

  1 jaar geleden
  Je ziet maar weer: de humor ligt voor het oprapen. "Ik wil niet komen in de persoonlijke levenssfeer van klanten" en tegelijkertijd schoonheidsspecialiste zijn.
 • Dominique de Jonge

  1 jaar geleden
  Kijk naar Portugal, met een vaccinatiegraad van 98% en het blijven dragen van mondkapjes, is de situatie daar onder controle. Noem het rigoureus maar het werkt. Al dat geneuzel over een tweedeling van de samenleving, hou toch op. Die is er altijd al geweest; jong/oud arm/rijk autochtoon/allochtoon, geletterd/ongeletterd. We zijn een samenleving dus we moeten het samen doen, dus laat je vaccineren zodat we uit deze ellende komen.
 • Jeroen Franssen

  1 jaar geleden
  Wellicht moeten we de harde boodschap gewoon eens onder ogen zien: Alle mensen gaan dood. Het is belachelijk om de hele maatschappij op slot te gooien. Vandaag beschermen we een enkeling met een zwakke gezondheid tegen corona, alleen om te zien dat ie een week later sterft aan een ander kwaaltje. Idioterie ten top.