Schrijver en archeoloog Martijn Reinders toont een gasmasker dat is gevonden in Park Lingezegen. Erfgoedmakelaar Harry Pape-luijten kijkt toe op het terrein waar maandenlange strijd is geleverd.
Volledig scherm
Schrijver en archeoloog Martijn Reinders toont een gasmasker dat is gevonden in Park Lingezegen. Erfgoedmakelaar Harry Pape-luijten kijkt toe op het terrein waar maandenlange strijd is geleverd. © Rolf Hensel

Sporen in de grond in Park Lingezegen onthullen de mens achter de soldaat

nieuw boekBEMMEL / ELST - Archeologische vondsten in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen vertellen verhalen over militairen en burgers die hier zijn omgekomen vanaf oktober 1944. De verhalen staan in het boek Oorlog in Lingezegen.  

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Betuwe