Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige Bibliotheek gaat ruimte bieden aan twaalf starterswoningen. © Streetview

Starterswoningen in voormalige Bibliotheek Huissen

HUISSEN - De voormalige bibliotheek aan de Markt in Huissen krijgt een woonfunctie. Eigenaar Hans Geveling B.V. uit Nijmegen realiseert daar twaalf kleine woonstudio’s in de sociale huursector, specifiek voor starters.

De twaalf appartementen bestaan uit een enkele woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer. De maten van de appartementen verschillen wel waardoor ze voor een huurprijs tussen de 420 en 600 euro (kale) huur per maand worden aangeboden. De oplevering is eind dit jaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe