Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige Bibliotheek gaat ruimte bieden aan twaalf starterswoningen. © Streetview

Starterswoningen in voormalige Bibliotheek Huissen

HUISSEN - De voormalige bibliotheek aan de Markt in Huissen krijgt een woonfunctie. Eigenaar Hans Geveling B.V. uit Nijmegen realiseert daar twaalf kleine woonstudio’s in de sociale huursector, specifiek voor starters.

De twaalf appartementen bestaan uit een enkele woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer. De maten van de appartementen verschillen wel waardoor ze voor een huurprijs tussen de 420 en 600 euro (kale) huur per maand worden aangeboden. De oplevering is eind dit jaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    ANGEREN/GENDT Wie in Angeren of Gendt woont en een goed idee heeft om het dorp of de wijk 'leuker of mooier' te maken, kan zijn plan indienen op lingewaarddoet.nl. Inwoners van beide dorpen kunnen vervolgens geld doneren voor het project dat ze het best vinden. Op alle adressen Gendt en Angeren, in totaal zo'n 4.000 huishoudens, valt daarvoor binnenkort een cheque van 7,50 euro op de mat. Een gebaar van de gemeente Lingewaard, die inwonersinitiatieven wil stimuleren met het project.

Betuwe