Volledig scherm
PREMIUM
Voetballer Stijn Schaars. © ELST -

Stijn Schaars terug in de Betuwe: ‘Denk niet dat Vitesse nu wel op mij zit te wachten’

VrijdaginterviewELST - Profvoetballer Stijn Schaars is terug in de Betuwe. Na de nodige omzwervingen heeft de geboren Gendtenaar een huis laten bouwen in Elst. Daar heeft hij zich met zijn gezin gesetteld.

Al snel werd duidelijk dat Stijn Schaars te goed was voor De Bataven in Gendt. De kleine dribbelaar kon als 12-jarige kiezen tussen Vitesse, NEC en Feyenoord.

Hij koos voor Vitesse en na een rits clubs voetbalt hij nu bij SC Heerenveen. De voormalig international (35) woont in Elst en zijn twee oudste zoons voetballen bij Spero. ,,Maar De Bataven zit in mijn hart. Vooral jeugdtrainer Henri Peters.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs
    PREMIUM

    Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs

    ARNHEM - Het doortrekken van een wandelpad tussen winkelcentrum Rijkerswoerd en Park Lingezegen is de inzet geworden van een hoog opgelopen conflict tussen het gemeentebestuur van Arnhem en de grondeigenaren. Arnhem stapt naar de rechter om onteigening van een klein strookje voormalig gemeentelijk ‘snippergroen’ af te dwingen om in ieder geval een brug te kunnen aanleggen met een mogelijke omweg.

Betuwe