Chef-kok Mike Cornelissen van restaurant Rijnzicht in Doornenburg maakt gebruik van Hungggry. Foto: Gerard Burgers
Volledig scherm
Chef-kok Mike Cornelissen van restaurant Rijnzicht in Doornenburg maakt gebruik van Hungggry. Foto: Gerard Burgers © Gerard Burgers

Straks ook tafeltje reserveren via gratis horecawebsite Hungggry

HUISSEN/ARNHEM - Het gratis bestelsysteem Hungggry voor horeca-ondernemers krijgt ook de mogelijkheid voor het reserveren van een tafeltje. Althans, als daar behoefte aan bestaat, zegt de in Huissen geboren en getogen mede-eigenaar Coen Siebenheller van website-ontwerper Power Assist uit Arnhem. 

Een aantal ondernemers heeft hem gevraagd een knop voor het reserveren aan te brengen op Hungggry. Siebenheller gaat nu bij een andere deelnemers vragen of zij hier belangstelling voor hebben. ,,Ik denk het wel. Wie vanaf 1 juni in een restaurant wil eten, moet immers reserveren. Maar ik kan me indenken dat horeca-ondernemers op dit moment genoeg aan hun hoofd hebben. Daarom gaan wij zelf een rondje maken."

125.000 euro omzet

Sinds een kleine twee maanden biedt het Arnhemse bedrijf horeca-ondernemers het eenvoudige bestelsysteem gratis aan. ,,Om hen in deze moeilijke tijd te helpen.” Vanaf de eigen website van de ondernemer wordt de klant via één klik doorgestuurd naar Hungggry. Inmiddels hebben zich 85 horeca-ondernemers aangemeld. De helft is volgens Siebenheller actief. Vooral ondernemers uit Arnhem en de gemeente Lingewaard maken er gebruik van. Tot vandaag hebben zij gezamenlijk 125.000 euro omgezet. 

Steenen Tafel

,,Een mooi bedrag. Helemaal als je je bedenkt dat zij dit geld niet hadden verdiend als ze geen afhaal- of bezorgservice waren begonnen", aldus Siebenheller. En nog altijd melden zich nieuwe bedrijven aan, zoals onlangs Goed Proeven, de Steenen Tafel, Retiro en De Smidse uit Arnhem, Beide Zussen en Bij Willem uit Huissen en twee cateraars uit Bemmel en Gendt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe