De eerste gasten in restaurant De Betuwe: v.l.n.r. Corry Huisman, Gerda Stender en Lidy Janssen worden bediend door Joep van Boheemen en Tina Eltink.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste gasten in restaurant De Betuwe: v.l.n.r. Corry Huisman, Gerda Stender en Lidy Janssen worden bediend door Joep van Boheemen en Tina Eltink. © Gerard Burgers

Tafels nog snel op 1,5 meter in restaurant De Betuwe: ‘Tot tien uur open, dit voelt bijna weer als normaal’

HUISSEN/VALBURG - Terwijl op deze woensdagochtend de eerste gasten om klokslag 10.00 uur binnenkomen, zet eigenaar Joep van Boheemen van restaurant De Betuwe in Huissen een aantal tafels op anderhalve meter van elkaar. ,,Wij zetten nog even snel de puntjes op de ï, maar we zijn gelukkig weer los”, aldus de horeca-ondernemer. 

4 reacties

 • Rock Witten

  4 maanden geleden
  En kopjes koffie van €3,50 naar €4,50 let maar op.
 • Jan van Rossem

  4 maanden geleden
  Verslag gevers van de Gelderlander het restaurant DE BETUWE is dat het enige restaurant in de Lingewaard dat open gaat????? Ik dacht toch dat alle cafè s en restaurant in Bemmel Gendt Haalderen Angeren en Huissen open gingen zet dat er ff bij want anders lijkt het net of restaurant DE BETUWE alleen de primeur
 • RHJ de Man

  4 maanden geleden
  Niet te snel oordelen, André. Misschien zijn het huisgenoten.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Daar zitten de drie dames weer niet op anderhalve meter. De belofte van de horeca om de spelregels te handhaven is een wassen neus.

Betuwe