Volledig scherm
PREMIUM
Toon de Koning (86) aan het water vlakbij zijn appartement in Huissen. ,,Als het weer het toelaat, ga ik iedere dag vissen.” © Rolf Hensel

Toon (86) vist na rel nu legaal in Huissen: ‘Als het weer het toelaat, zit ik hier elke dag’

HUISSEN - Een rel in Huissen. Bewoners van twee appartementencomplexen klagen over vissende tieners die met werphengels angels dichtbij de balkons werpen. Een 86-jarige visser wordt op de bon geslingerd omdat hij in overtreding is.

Na bemiddeling van de visclub, het wijkplatform en de wethouder is alles opgelost. 

Eind goed al goed. Dat geldt voor de vissoap die Huissen maanden bezighield. Diverse bewoners van de appartementencomplexen De Vesting en Het Bastion, gelegen aan het water, klaagden bij de gemeente over vissers die voor overlast zorgden.

Met werphengels werden haakjes en blinkertjes tot vlakbij en zelfs op de balkons geworpen en dat terwijl er niet gevist mag worden op de waterpartij bij het Binnenwater en de Baron van Spittaellaan in Huissen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe