SGS zit al achttien jaar ‘tijdelijk’ in de oude Aloysiusschool. Nog een jaar of vier te overbruggen tot een permanent onderkomen klaar is. Maar wat te doen in die tussentijd?
Volledig scherm
PREMIUM
SGS zit al achttien jaar ‘tijdelijk’ in de oude Aloysiusschool. Nog een jaar of vier te overbruggen tot een permanent onderkomen klaar is. Maar wat te doen in die tussentijd? © ANP

Turners SGS willen per se niet naar tijdelijke hal op Bergerden, maar naar Park Rosendael

HUISSEN - De Huissense turnclub SGS strijkt zeker niet neer op de rand van bedrijventerrein Bergerden, op de grens van Huissen en Bemmel. De vereniging legt die ‘oplossing’ van de gemeente Lingewaard naast zich neer en zet alsnog in op een tijdelijke turnhal op voormalige sportpark Rosendael aan de Muntstraat/Julianastraat in Huissen. 

0 reacties

 1. Zo is een maaltijd bestellen via de app een makkie voor klant én restaurant: ‘Een verademing’
  PREMIUM

  Zo is een maaltijd bestellen via de app een makkie voor klant én restaurant: ‘Een verademing’

  BEMMEL - Restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk in Bemmel heeft met succes een nieuwe manier voor het bestellen van maaltijden via Whatsapp uitgeprobeerd. Reden voor initiatiefnemer Luuk Disveld van het designbureau Generous Studio in Amsterdam het product nu gratis aan te bieden aan horeca-ondernemers die worstelen met het aan de man brengen van afhaalmaaltijden of daarmee willen beginnen.
 1. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

 2. Dit is waarom de Britse variant alle alarmbellen af laat gaan
  Play

  Dit is waarom de Britse variant alle alarmbel­len af laat gaan

Betuwe