Volledig scherm
© Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

Twee auto’s total loss bij botsing in Gendt, bus 33 moet even wachten

GENDT - In een bocht op de Olyhorststraat in Gendt zijn zondagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen raakten vermoedelijk total loss door het ongeluk.

De twee auto’s reden elkaar tegemoet, de auto met aanhanger reed in de richting van Gendt en de andere auto reed in de richting van Doornenburg. Beide kwamen met de linker voorkant met elkaar in botsing. Het vermoeden is dat één van de automobilisten teveel naar binnen of naar buiten is gaan rijden in de bocht. Beide auto’s en aanhanger zijn geborgen door een bergingsbedrijf. Alle inzittenden bleven ongedeerd.

Het verkeer liep enige hinder op door het ongeval. Tijdens het bergen van de voertuigen werd het verkeer tijdelijk stil gezet. Een lijnbus (33) moest wachten om er te weinig ruimte was om te passeren. Hierdoor stond de bus, met passagiers, een klein kwartier stil.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs
    PREMIUM

    Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs

    ARNHEM - Het doortrekken van een wandelpad tussen winkelcentrum Rijkerswoerd en Park Lingezegen is de inzet geworden van een hoog opgelopen conflict tussen het gemeentebestuur van Arnhem en de grondeigenaren. Arnhem stapt naar de rechter om onteigening van een klein strookje voormalig gemeentelijk ‘snippergroen’ af te dwingen om in ieder geval een brug te kunnen aanleggen met een mogelijke omweg.

Betuwe