Sprok strand.Bemmel, 25-7-2019 .
Volledig scherm
Sprok strand.Bemmel, 25-7-2019 . © Gerard Verschooten

Uitbater strandbar De Sprok ziet geen toekomst meer, maar horecazaak mag niet plat voor appartementen

BEMMEL/ LENT - Horecazaak De Sprok, pal aan de Waal op de grens van Bemmel en Lent, mag niet worden gesloopt om plaats te maken voor een appartementencomplex. De gemeente Lingewaard heeft een voorstel hierover afgewezen. 

6 reacties

 • John Fender

  1 jaar geleden
  Er verrijzen volop bungalows op weilanden buiten Gendt en Bemmel!
 • Juan Azul

  1 jaar geleden
  Verdient de gemeente niet genoeg omdat ze zelf dit project niet uitvoeren maar een particulier die in de huidige situatie het wel moet verkopen aan ........?
 • Diederik van Nimwegen

  1 jaar geleden
  Het is echt een leuk plekje, juist dat het een beetje oud is geeft het wel karakter. Dat er op langere termijn serieus moet worden geïnvesteerd zie je er wel aan af, maar dat moet op zo'n plek toch wel rendabel zijn te krijgen zou je zeggen. Hoe dan ook, zou jammer zijn als het zou sneuvelen.
 • S Schiltmans

  1 jaar geleden
  Het is niet alleen buitengebied, maar ook nog buitendijks. Heel goed dat ze dit plan hebben afgewezen, en nu hopen dat ze hun poot stijf houden.
 • Alfred

  1 jaar geleden
  Dit kan zo niet. Of steun de eigenaresse als ze de modernisering niet kan betalen, of maak appartementen mogelijk. De natuur blijft ook zonder Sprok de trekker, de horecazaak kan ook goed gemist worden door het goedlopende Zijdewinde.

Betuwe