Dionne van Haren (36) werd op 4 december 2022 door haar vriend met messteken van het leven beroofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dionne van Haren (36) werd op 4 december 2022 door haar vriend met messteken van het leven beroofd. © DG | Familie Van Haren

Verdachte doodsteken zwangere Dionne zwijgt in overvolle rechtszaal, familie en vrienden krijgen nog geen antwoorden

Met gebogen hoofd, af en toe met zachte stem instemmend antwoorden op vragen van de rechtbank of hij de zitting kon volgen. Zo volgde Guus E. maandagmorgen via een videoverbinding de eerste zitting in zijn strafzaak. De Huissenaar stak volgens justitie op zondag 4 december 2022 zijn zwangere vriendin Dionne van Haren dood in hun appartement in Huissen.

4 reacties

 • Jos van Haren

  3 maanden geleden
  Jullie hebben gelijk, ben het met onderstaande opmerkingen/ meningen volledig eens 🥹
 • R. Van den heuvel

  3 maanden geleden
  De bekende tactieken ik weet niks meer, ik had een Black out , ik had alcohol of en drugs op, ik had medicijnen op, hopelijk trappen de rechters er niet in, maar het verleden (andere zaken) geeft weinig hoop.
 • M.S. Brozzu

  3 maanden geleden
  Vreselijk laf om je te verschuilen over een bijwerking van een medicijn. Wees een vent en accepteer je straf.Maak het voor de nabestaanden niet nog erger.
 • M.M Doornenbos

  3 maanden geleden
  Hij heeft de dood van een vrouw en het ongeboren kind op zijn geweten. Toen was hij " het mannetje" en nu zit hij een soort slachtoffer te spelen. Hou op zeg. Waar zijn je ballen nu dan?