In december 2018 belandden een man een vrouw met hun auto tussen de bomen langs de A325 bij Ressen toen ze de verkeerde afslag namen.
Volledig scherm
PREMIUM
In december 2018 belandden een man een vrouw met hun auto tussen de bomen langs de A325 bij Ressen toen ze de verkeerde afslag namen. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

‘Verwarrende’ busbaan A325 bij Ressen na reeks ongevallen aangepast

RESSEN/ NIJMEGEN - De afslag voor lijnbussen op de A325, net voor de afslagen Bemmel en Tiel/Rotterdam, is verwarrend voor weggebruikers. Na een reeks ongelukken wordt de situatie nog deze zomer aangepast.

11 reacties

 • Zeurpiet

  2 jaar geleden
  Rijd er gewoon 80 zoals toegestaan, dan heb je alle tijd om je verkeerde inschatting te corrigeren.
 • Hans

  2 jaar geleden
  Een bord Links van de busbaan staat  dan op de vluchtstrook, lijkt me geen haalbare kaart. Een uitvoerig wit puntstuk laat het alleen maar meer op een reguliere afslag lijken. Vindt ik geen goed idee.Op de busstrook staan al teksten "LIJNBUS"Als Bemmelnaren de afslag illegaal nemen, dan lijkt een bussluis in de bocht vd Hoeksehofweg mij een prima oplossing!Anders gaan we alsnog voor klaar-overs die mensen aan het handje nemen.
 • Bert

  2 jaar geleden
  Klopt helemaal Hans. Toch zou ik meer markering op de busbaan aanbrengen met de tekst "busbaan" en het puntstuk bij splitsing busbaan en uitvoeger wit maken. Met nog een extra bord aan linkerkant van de busafslag (rechts staat er al eentje) dan moet het ook met slecht zicht duidelijk zijn voor iedereen. Daarmee voorkom je niet dat een aantal Bemmelaren de busbaan illegaal nemen!
 • Gilbert Kegels

  2 jaar geleden
  Sinds wanneer hebben subsidies zakken?
 • P. Hendriks

  2 jaar geleden
  Nu maar hopen dat er tot de zomer geen doden meer vallen, dat laat je toch niet nog 3 maanden zo liggen???
 1. Februari was een frisse maand, maar van die gasnota van 8575 euro kreeg ik het toch een beetje warm
  Column Binnendijks

  Februari was een frisse maand, maar van die gasnota van 8575 euro kreeg ik het toch een beetje warm

  Welke idioot verstookt er in één maand twaalfduizend kuub gas? Ik dus. Ik ben heel veel gewend van alle stroom- en gasboeren in ons land. Zeker na alle energie die zij aan de deur of telefonisch - bij voorkeur tijdens het eten - steken in hun pogingen om een nieuwe sufferd binnen te harken. Maar bij het zien van de tussentijdse rekening van de firma O. sloegen bij mij alsnog de stoppen door.
 1. Sekswerkers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'Telefoon staat roodgloei­end'

 2. Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: 'Alles is ook enigszins intimide­rend'

Betuwe