In december 2018 belandden een man een vrouw met hun auto tussen de bomen langs de A325 bij Ressen toen ze de verkeerde afslag namen.
Volledig scherm
PREMIUM
In december 2018 belandden een man een vrouw met hun auto tussen de bomen langs de A325 bij Ressen toen ze de verkeerde afslag namen. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

‘Verwarrende’ busbaan A325 bij Ressen na reeks ongevallen aangepast

RESSEN/ NIJMEGEN - De afslag voor lijnbussen op de A325, net voor de afslagen Bemmel en Tiel/Rotterdam, is verwarrend voor weggebruikers. Na een reeks ongelukken wordt de situatie nog deze zomer aangepast.

11 reacties

 • Zeurpiet

  2 jaar geleden
  Rijd er gewoon 80 zoals toegestaan, dan heb je alle tijd om je verkeerde inschatting te corrigeren.
 • Hans

  2 jaar geleden
  Een bord Links van de busbaan staat  dan op de vluchtstrook, lijkt me geen haalbare kaart. Een uitvoerig wit puntstuk laat het alleen maar meer op een reguliere afslag lijken. Vindt ik geen goed idee.Op de busstrook staan al teksten "LIJNBUS"Als Bemmelnaren de afslag illegaal nemen, dan lijkt een bussluis in de bocht vd Hoeksehofweg mij een prima oplossing!Anders gaan we alsnog voor klaar-overs die mensen aan het handje nemen.
 • Bert

  2 jaar geleden
  Klopt helemaal Hans. Toch zou ik meer markering op de busbaan aanbrengen met de tekst "busbaan" en het puntstuk bij splitsing busbaan en uitvoeger wit maken. Met nog een extra bord aan linkerkant van de busafslag (rechts staat er al eentje) dan moet het ook met slecht zicht duidelijk zijn voor iedereen. Daarmee voorkom je niet dat een aantal Bemmelaren de busbaan illegaal nemen!
 • Gilbert Kegels

  2 jaar geleden
  Sinds wanneer hebben subsidies zakken?
 • P. Hendriks

  2 jaar geleden
  Nu maar hopen dat er tot de zomer geen doden meer vallen, dat laat je toch niet nog 3 maanden zo liggen???
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark

Betuwe