In december 2018 belandden een man een vrouw met hun auto tussen de bomen langs de A325 bij Ressen toen ze de verkeerde afslag namen.
Volledig scherm
PREMIUM
In december 2018 belandden een man een vrouw met hun auto tussen de bomen langs de A325 bij Ressen toen ze de verkeerde afslag namen. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink

‘Verwarrende’ busbaan A325 bij Ressen na reeks ongevallen aangepast

RESSEN/ NIJMEGEN - De afslag voor lijnbussen op de A325, net voor de afslagen Bemmel en Tiel/Rotterdam, is verwarrend voor weggebruikers. Na een reeks ongelukken wordt de situatie nog deze zomer aangepast.

Afgelopen weekend nog belandde een automobilist in een sloot bij knooppunt Ressen. De bestuurder nam, komende vanuit Nijmegen, de verkeerde afslag en belandde op de busbaan, vlak vóór het knooppunt. Die mondt uit in een scherpe bocht naar de Hoeksehofstraat in Ressen. Daar raakte de automobilist vervolgens van de weg.

Vorig jaar januari verloor een 7-jarige jongen uit Bemmel het leven bij een ongeluk op nagenoeg de zelfde plaats. De auto waarin hij met zijn ouders en broertje zat, sloeg over de kop. In december raakten een man en een vrouw gewond toen hun auto van de weg raakte, tegen een aantal dunne bomen botste en vervolgens tot stilstand kwam. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe