DG
Volledig scherm
© DG

Vincent T. wilde politiek in voor 'Eén voor de Vrijheid'

DOORNENBURG -  Doornenburger Vincent T. (43) die verdacht wordt van het voorbereiden van terroristische aanslag op moslims heeft in 2007 voor de partij Eén voor de Vrijheid meegedaan aan de provinciale staten-verkiezingen. ,,Hij was een goede kandidaat", zegt de oprichter en lijsttrekker Olof Wullink van de partij, die geen geen enkele zetel kreeg en roemloos ter ziele ging.

6 reacties

 • Bert

  4 jaar geleden
  Wat een opgeblazen zaak door O.M. is dit geworden zeg! Belachelijk dat deze man al maanden in Vught zit. Daar zitten de zwaarste en moet je heel wat op je kerfstok hebben. Trouwens, ook zo benieuwd wat er met die vent die Wilders bedreigd te vermoorden gebeurd? Ik kan het u verklappen..... waarschijnlijk helemaal niks meer. Dit is de Nederlandse rechtspraak.
 • piet janssen

  4 jaar geleden
  Klinkt alsof die een hoge opleiding heeft gehad! Zonder HBO of universiteit heb je niets te zoeken in de politiek. Al heeft Lingewaard daar veel last van, met een cursus denken ze dat ze wat kunnen! Nou hebben we gezien afgelopen 20 jaar. 
 • Joris

  4 jaar geleden
  We krijgen de leiders die we verdienen... in dit geval dan een "lijder" ... die door het vele strepen trekken er voor heeft gezorgd dat iedereen wat meer aan zichzelf ging denken in plaats van met een ander rekening te houden. We hadden met zijn allen de kans afgelopen verkiezingen maar na de leugens die iedereen wel kent, kwamen weer een paar mooie woorden en het land liep weer de verkeerde kant op... 
 • Hendrikus

  4 jaar geleden
  Dit zal steeds vaker voorkomen door alles wat ons sinds 2000 door de strot geramd is.alles maar af doen als verwarde burgers .de overheid is voor de superstaat Europa niet voor hun burgers.
 • WielOetkieroeng

  4 jaar geleden
  Het is een gevolg van een samenleving die door onze overheid is gecreëerd.

Betuwe