Vincent Hetterscheit in Zweden. ,,Ik hoop dat het aantal coronabesmettingen snel daalt.”
Volledig scherm
Vincent Hetterscheit in Zweden. ,,Ik hoop dat het aantal coronabesmettingen snel daalt.” © eigen foto

Vincent uit Huissen had in Zweden liever strengere coronaregels gezien

Het virus en ikVincent Hetterscheit (29) uit Huissen leeft sinds 2017 in het Zweedse plaatsje Hagfors. Hij vertelt over de corona-aanpak die er heel anders is dan in Nederland. ,,Zweden wil de economie op gang houden.”

 1. Coronaleenhond tijdens de avondklok? ‘Je leent je kind ook niet uit’
  PREMIUM
  10

  Coronaleen­hond tijdens de avondklok? ‘Je leent je kind ook niet uit’

  HUISSEN/ELST - Daphne Buijs laat haar eigen honden uit langs de Badweg in Huissen. Ze zal haar honden nooit uitlenen aan wildvreemden die op zoek zijn naar een viervoeter om tijdens de avondklok een wandelingetje te kunnen maken. ,,Ik adviseer elke hondenbezitter: doe het niet. Je leent je kinderen toch ook niet uit’’, zegt de eigenaar van Wandel&Zo Hondenuitlaatservice uit Arnhem, met de meeste klanten in Huissen.
 2. De Zweedse corona-aanpak zonder lockdown

  De Zweedse corona-aan­pak zonder lockdown

  De eigenzinnige Zweedse aanpak van het coronavirus werd de afgelopen tijd breed uitgemeten in de media. De Zweedse regering heeft de scholen, sportscholen en zelfs cafés, bars en restaurants opengelaten. De burger is met klem gevraagd zelf verantwoordelijkheid te nemen, en genoeg sociale afstand te houden. De ‘Zweedse Jaap van Dissel’, viroloog Anders Tegnell, vertelt op 16 april aan het AD dat er bewust voor gekozen is het individu een grote verantwoordelijkheid te laten dragen bij het indammen van het virus.
 3. Windowshopping bij Bloggerfields damesmode in Huissen is gat in de markt. ‘We moeten zelf onze broek ophouden’
  PREMIUM

  Windowshop­ping bij Blogger­fields damesmode in Huissen is gat in de markt. ‘We moeten zelf onze broek ophouden’

  HUISSEN/ARNHEM - Het kabinet bespreekt deze week het nieuwe steunpakket voor ondernemers. Winkeliers luiden de noodklok over gebrek aan perspectief in deze tijd van corona. Hoe houden zaken in de modebranche het hoofd boven water? Met een tas of trolley vol mode op stap naar je klant: dat is de overlevingsstrategie van Herma Wissink van Coco Dameskleding in Oosterbeek, Veronique Gallé van Reset Fashion in Arnhem en Monique Bouwmeister en Susan Broekman van Bloggerfields damesmode in Huissen
 1. Heftige bodycambeelden van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven
  Play

  Heftige bodycam­beel­den van fotograaf tijdens rellen in Eindhoven

 2. Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart
  Play

  Michiel en Wendy verrassen agenten met kroketten en taart

Betuwe