Welkom in Doornenburg: Moord en drugs in een verder heel fijn dorp

videoEen moord, een drugslab, een terrorist. Doornenburg kwam de laatste tijd geregeld negatief in het nieuws. Is dat bijzonder?

Varkens zaten er. En later was de schuur een geliefde plek voor de mannen uit het dorp om er aan een auto te sleutelen. Tot dat ineens niet meer kon: de schuur was verhuurd.

Aan een drugsbaas die er amfetamine maakte, zo werd ontdekt toen er eind vorige maand brand uitbrak en de vlammen uit het dak sloegen.

Wietplantages, drugslabs: in de wijde regio vindt de politie geregeld schuren waarin dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. ,,Ik steek daarom mijn handen niet in het vuur voor andere schuren in het dorp die leeg staan’’, vertelt Geert Claassen, ,,Het is een gigaprobleem aan het worden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs
    PREMIUM

    Wandelpad tussen Arnhem en Park Lingezegen strandt in ruzie tussen gemeente en agrariërs

    ARNHEM - Het doortrekken van een wandelpad tussen winkelcentrum Rijkerswoerd en Park Lingezegen is de inzet geworden van een hoog opgelopen conflict tussen het gemeentebestuur van Arnhem en de grondeigenaren. Arnhem stapt naar de rechter om onteigening van een klein strookje voormalig gemeentelijk ‘snippergroen’ af te dwingen om in ieder geval een brug te kunnen aanleggen met een mogelijke omweg.

Betuwe