Volledig scherm
Zondagavond is de Arnhemse brandweer uitgerukt voor een brand in een jeugdbunker aan de Nieland in Huissen. © Jeffrey Slendebroek/ Persbureau Heitink

'Zoveelste' brand in Huissense jeugdbunker uitgestampt

HUISSEN - In een jeugdbunker aan de Nieland in Huissen is zondagavond brand gesticht. De brandweer kon de brandende stapel kranten uitstampen, maar buurtbewoners zijn er 'helemaal klaar mee'.

Het zou de zoveelste brandstichting zijn op deze plek. Omwonenden zeggen 'helemaal klaar' te zijn met de bunker, die volgens hen alleen maar overlast geeft. Volgens een buurtbewoner crossen auto's zelfs over het grasveld voor de bunker.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    Buurt mooier maken met Lingewaard Doet

    ANGEREN/GENDT Wie in Angeren of Gendt woont en een goed idee heeft om het dorp of de wijk 'leuker of mooier' te maken, kan zijn plan indienen op lingewaarddoet.nl. Inwoners van beide dorpen kunnen vervolgens geld doneren voor het project dat ze het best vinden. Op alle adressen Gendt en Angeren, in totaal zo'n 4.000 huishoudens, valt daarvoor binnenkort een cheque van 7,50 euro op de mat. Een gebaar van de gemeente Lingewaard, die inwonersinitiatieven wil stimuleren met het project.

Betuwe