Volledig scherm
Zondagavond is de Arnhemse brandweer uitgerukt voor een brand in een jeugdbunker aan de Nieland in Huissen. © Jeffrey Slendebroek/ Persbureau Heitink

'Zoveelste' brand in Huissense jeugdbunker uitgestampt

HUISSEN - In een jeugdbunker aan de Nieland in Huissen is zondagavond brand gesticht. De brandweer kon de brandende stapel kranten uitstampen, maar buurtbewoners zijn er 'helemaal klaar mee'.

Het zou de zoveelste brandstichting zijn op deze plek. Omwonenden zeggen 'helemaal klaar' te zijn met de bunker, die volgens hen alleen maar overlast geeft. Volgens een buurtbewoner crossen auto's zelfs over het grasveld voor de bunker.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe