Dionne van Haren (36) werd op 4 december 2022 door haar vriend met messteken van het leven beroofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dionne van Haren (36) werd op 4 december 2022 door haar vriend met messteken van het leven beroofd. © DG | Familie Van Haren

Zwangere Dionne (36) wilde alleen verder en appte ‘Ik ben het strijden moe’, even later ligt ze dood op bed

De zwangere Dionne van Haren (36) wordt op zondag 4 december 2022 van het leven beroofd. Haar vriend draait die avond helemaal door. Hoe kon het zo gruwelijk misgaan in het flatje in Huissen? Een reconstructie op basis van bronnen rond het onderzoek.

24 reacties

 • Frans Stokman

  1 week geleden
  @Theo de Beer. Idd met 2 levens op je geweten nota bene je eigen ongeboren kind, moet je er ook de rest van je leven er mee in het reine komen. Maar Als je een echte vent bent doodt je geen weerloze zwangere vrouw dus hij heeft zijn straf nog zeker niet gehad en als een man ga je maar op de blaren zitten! Oja en trouwens 8x in korte termijn gebeurt zoeits? Dit lijkt wel een dierenwereld als een beest je eigen vrouwelijke partner doden! Zwaarste straf toepassen ter afschrikking!!
 • Rhandy Veraart

  2 weken geleden
  Trieste zaak echt verschrikkelijk, Maar een burn out, 37 jaar woont nog bij zijn ouders en dan al binnen een jaar zwanger en samen wonen. Dat is ook niet slim
 • Lillibeth De Clerxcks

  2 weken geleden
  de snelheid waarmee wordt aangestuurd op meteen trouwen of meteen samenwone is een van de belangrijkste rode vlaggen, het monster kan zijn ware aard niet verbergen en weet heel goed dat hij/zij zich niet lang anders kan voordoen. Als je meteen gedwongen wordt jezelf aan hun te ketenen met je hele hebben en houden, REN DAN HEEL HARD WEG! Hoe eerder je vlucht hoe minder ze achter je aankomen. Dionne heeft de romantische mythe met haar leven moeten bekopen, we moeten onze kinderen beter opvoeden.
 • Bertus Tuenter

  2 weken geleden
  Toen ze hem leerde kennen had hij een burnout, vroeger was dat gewoon depressief en een depressie gaat meestal gepaard met angsten en jaloezie,op het eerste gezicht alleen depressief/ lusteloos (hij kreeg zijn huis maar niet af) wat zich dan kan uiten in een trieste gebeurtenis als dit. Deze vrouw had beter maar geen relatie aan kunnen gaan met iemand met een burnout,maar dat is natuurlijk altijd achteraf,maar ja,36 jaar,de biologische klok,huisje/boompje/kindje.Al met al een trieste zaak.
 • Martin Reekers

  2 weken geleden
  Triest dat deze tragedies gedetaileerd in de krant worden geplaatst. Nog triester dat je er oordelend op kunt mag reageren.